Handen

Mooie handen zijn niet langer een droom

Handverzorging

Handverzorging

MANICURE ZONDER LAKKEN

€19

MANICURE MET LAKKEN

€24

Gelnagels

OP NATUURLIJKE NAGEL

€42

NIEUWE SET MET SJABLOON OF TIP

€75

BIJWERKING

€42

Uw Nageldesign Uit Het Faby Gamma

FABY gaat resoluut voor een eco-vriendelijk en cruelty free concept, dit zonder compromissen te sluiten over de kwaliteit van de producten. Alle nagellakken zijn vrij van schadelijke stoffen.
Bovendien produceert FABY in overeenstemming met de Europese richtlijnen, 100% cruelty free en wordt dus niet getest op dieren. Met de wereldwijde vermaarde reputatie van de Italiaanse modemerken in het achterhoofd, mikt FABY op een onberispelijke kwaliteit en brengt het merk de stijl en uitgesproken flair van Italiaanse couture tot bij de nagellak fan: Italian Couture on your Nails.

Gelnagels

Gel is een gebruiksklaar product dat moet uitharden onder een uv-lamp en kan zowel dienen voor versteviging van de eigen nagels als voor verlengingen. hethecht zich perfect vast op de natuurlijke nagel en schermt die ook direct af. Vocht en verkleuringen kunnen er niet meer doorheen. Daardoor worden de geplaatste nagels ook niet geel of broos, zelfs niet bij het sterkste zonlicht. De stevigheid en flexibiliteit van de natuurlijke nagels worden volledig nagebootst.
U kan heel veel foto’s van onze creaties terug vinden op onze Facebook-pagina.

Faby gamma Maxem